bougiebougie_vlammetje_kwaliteit

Over BougieBougie

header_vervolg_txt10
bougiebougie_kaarsen_logo

BougieBougie, een snufje Frans en een sprankeltje disco

Kaarsen met een snufje Franse chique en flink wat boogiewoogie. Dat is BougieBougie. Voor wie het nog niet wist: dat spreek je uit als ‘boesjie, boesjie’ en is Frans voor kaars. Of eigenlijk: Maastrichts voor kaars. Want daar liggen de roots van oprichtster Frederiek van Waes. Dat is ook waar haar oma woonde die voor iedereen altijd een kaarsje opstak, of het nou voor een zieke kat was of een goed cijfer voor je proefwerk.

Light up je lockdown
Het idee voor BougieBougie ontstond tijdens de Corona Lockdown in december van 2020. Iedereen thuis, lange, donkere dagen, avondklok… veel behoefte dus aan wat sprankeling in huis. Of wat sprankeling om weg te geven. Dat was te merken in de conceptstore die Frederiek samen met twee partners runt in Haarlem: de kaarsen vlogen in bosjes de deur uit.

Et voilà: BougieBougie was geboren. Frederiek d’r liefde voor design, mooie kleuren, verpakkingen en ondernemen komen erin samen. Oh ja, en die voor disco-boogie, gezelligheid en blije mensen. Een feestje in je brievenbus!

Alles voor een glimlach

BougieBougie maakt het je graag lekker makkelijk. Dus komen de meeste kaarsensets gewoon door de brievenbus. Je stuurt een set net zo makkelijk naar jezelf als naar iemand anders. Neem je een abonnement, dan wordt het nog leuker. Je kunt zelf je kleurenpalet kiezen en je krijgt de set met korting. Je zit nergens aan vast, je kunt iedere maand eenvoudig opzeggen.

De BougieBougie Shop
Naast de kleurige brievenbus-sets, vind je in de shop nog veel meer moois. Kaarsen in bijzondere maten en kleuren en kandelaars om je set compleet te maken. Verstuur je een cadeautje? Kies er dan een kaart bij in BougieBougie design of laat het feestelijk inpakken.

 

0822B11C-33EC-47F5-BB5B-D6F2F38A70CC
bougiebougie_cadeaudoos

BougieBougie voor je medewerkers of klanten

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk of kerstpakket? Van kaarsen wordt iedereen blij. En met een mooie verpakking in jouw huisstijl of een bedankkaart die speciaal voor jou ontworpen is, maak je het nog specialer. Stuur een mailtje met je wensen en budgetrichting, dan krijg je vrijblijvend een voorstel. Of lees hier meer.

Elke maand een bosje bij je in de bus, dat werkt zo

bougiebougie_icons_lengte

Kies een set

Wil je korte dinerkaarsen of juist lange? Brand je elke avond kaarsen of alleen bij speciale gelegenheden? En wil je een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden of tot wederopzegging?

bougiebougie_icons_kleuren

Kies de kleuren

Nu kun je het kleurenpallet kiezen: ga je voor een regenboog, warme kleuren of frisse kleuren?

bougiebougie_icons_doosje

In je brievenbus

De set komt elke maand in je brievenbus en de kosten worden automatisch van je rekening gehaald.

Wil je de set of de kleuren aanpassen? Geen probleem. Wil je stoppen met het BougieBougie Abonnement ook dat kan.