bougiebougie_vlammetje_kwaliteit

BougieBougie voor je medewerkers of relaties

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? BougieBougie helpt je uit brand!

Verras je medewerkers, klanten of relaties komende kerst met kaarsen

Geef een kerstcadeau vol warmte en gezelligheid met een (speciale op maat gemaakt) BougieBougie kaarsencadeau. Origineel, kleurrijk en symbolisch.

Verras je medewerkers, klanten of zakenrelaties komende kerst met kaarsen. Kaarsen zijn een populair cadeauartikel, vooral tijdens de feestdagen. Bijna iedereen brandt wel eens een kaarsje, ze brengen licht en daarmee veel sfeer in huis. Een symbolisch & warm cadeau voor de kerstdagen dus.

 

Kant- en klaar?
Op basis van de bestsellers van vorig jaar, stelden we kant- en klare kerstcadeaus samen vanaf Euro 8,25 exclusief BTW. Deze kan je bestellen vanaf 15 stuks.

Of liever op maat?
Laat BougieBougie een speciale set kaarsen voor jouw bedrijf samenstellen. Wil je kaarsen in de kleur van je huisstijl of een set mét kandelaar, een kaartje met je eigen logo inclusief een kerstwens? Wil je het ingepakt in kerstpapier of in een geschenkdoos met jouw logo erop? Thuis laten bezorgen? Alles is mogelijk. Al vanaf 15 pakketjes, dus ook haalbaar voor kleine bedrijven en ondernemers. BougieBougie kan een kaarsenpakket samenstellen vanaf Euro 12,50 ex BTW per pakket.

Meer weten?
Bekijk de catalogus hierboven of mail je wensen en je budgetrichting en je krijgt kosteloos een voorstel.

Verras je medewerkers of relaties met kaarsen!

Geef een doosje vol warmte en gezelligheid met een (speciale op maat gemaakte) BougieBougie kaarsenset. Origineel, kleurrijk en prachtig vormgegeven. Verpakking op maat Een pakket in de huisstijl van je bedrijf met een bijpassend kaartje en een mooie boodschap? Het kan. BougieBougie Giftcard Of geef je medewerkers een cadeaukaart die ze kunnen verzilveren op BougieBougie.nl. De cadeaubon kunnen we in jouw huisstijl ontwerpen met jouw eigen boodschap en met elk gewenst bedrag. Geef een kaarsenabonnement cadeau Met een BougieBougie kaarsenabonnement geef je je medewerkers een kerstcadeau waarvan ze nog een paar (donkere) maanden van kunnen genieten. Het kan allemaal. Mail je wensen en je budgetrichting en je krijgt kosteloos een voorstel.